fbpx

Ingatlanok listája: Szentkirályszabadja

Hasonlítsd össze az ingatlanokat

Eladó

Szentkirályszabadján 150nm-es új építésű csa...

89.000.000 Ft
Szentkirályszabadján 150nm-es új építésű családi ház 1080nm telken eladó! A település központja Veszprémtől délkeletre, a Veszprém és Vörösberény közt húzódó 7217-es számú út mentén fekszik. Veszprém [tovább...]
Szentkirályszabadján 150nm-es új építésű családi ház 1080nm telken eladó! A település közp [tovább...]

Nyugodt körülményeket kínál Szentkirályszabadja

 

Balatonalmádi közvetlen szomszédságában található Szentkirályszabadja. A veszprémi járáshoz tartozó község területén a 7217-es út halad keresztül. A közigazgatási területéhez közel található még a 73-as főút.

Nagyon régóta lakott vidék, ahol már az újkor óta élnek emberek, amit bronzkori leletek bizonyítanak. Viszonylag kisszámú népességgel rendelkezik, de minden feltétel adott a dinamikus fejlődéshez. A közelben fekvő Balaton miatt sokan döntenek úgy, hogy itt pihennek meg és innen indulnak el a környék felfedezésére. Szentkirályszabadja ad helyet a „magyar Csernobilinak”, ami egy régi szovjet laktanyaváros. A helyiek csak szellemvárosnak nevezik, ami látványossággá vált az idők múlásával.

A települést főként erdőségek és szántóföldek övezik, amik nyugodt hangulatot kölcsönöznek a környéknek. A Szentkirályszabadja területén található ingatlanok igazán megtérülő befektetésnek minősülnek. Családalapítás vagy üzleti célú befektetés szempontjából egyaránt megéri itt alaposan körülnézni. A Balaton menti agglomerációkkal ellentétben jóval kisebb a forgalom, így biztosított a békés élet minden feltétele.