fbpx

Ingatlanok listája: Keszthely

Hasonlítsd össze az ingatlanokat

Keszthely – Hévíz között, 555nm méretű...

12.500.000 Ft
Keszthely – Hévíz között, kertvárosi részen 555nm méretű építési telek eladó! Igény esetén az eladó erre a telekre , kész tervek alapján levő ingatlant tud felépíteni! – Minden telek mellé [tovább...]
Keszthely – Hévíz között, kertvárosi részen 555nm méretű építési telek eladó! Igény [tovább...]
Eladó

Keszthely – Hévíz között, 128nm-es 2. ...

73.900.000 Ft
Keszthely – Hévíz között, kertvárosi részen 555nm méretű telken, új építésű 128nm-es két szintes ikerház eladó! – a lakások önálló névre írt közmű mérőórákkal felszereltek (víz, elektromos [tovább...]
Keszthely – Hévíz között, kertvárosi részen 555nm méretű telken, új építésű 128nm-es [tovább...]

Keszthely ingatlanok
Zala-megye egyik kiemelt települése Keszthely, ami élénk gazdasági és turisztikai élettel rendelkezik. Rengeteg látnivaló van a környéken, amit egyszerűen nem szabad kihagyni, ha valaki a Balatonon jár.

Természetesen nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a Keszthely ingatlanok kiváló befektetésnek számítanak, hiszen fejlődő vidéknek hála, a költségek dinamikusan emelkednek a tulajdonosok nagy örömére.

Itt rendelkezni tehát lakással több szempontból megéri. A Keszthely ingatlanok felhozatala sokat bővült az elmúlt években. Bár a Balaton legnyugatabbi pontján található a kiváló közlekedési viszonyoknak hála, amit a 71-es és 75-ös főutak egyértelműen erősítenek, a főváros és az osztrák határ is gyorsan elérhetővé válik.

A Balatonszentgyörgy–Tapolca–Ukk-vasútvonalon több közvetlen járat halad rendszeresen a főváros vagy éppen Miskolc, Nyíregyháza irányába. Múzeumok, műemlékek és fennkölt természeti értékek fokozzák Keszthely ingatlanok nyújtotta előnyeit. Ha hosszútávon gondolkodik és biztosra akar menni, akkor egyértelműen csak nyerhet, ha magyar tenger ezen települését választja.