fbpx

Ingatlanok listája: Balatonfűzfő

Hasonlítsd össze az ingatlanokat

Balatonfűzfőn Családi Ház Eladó!

114.000.000 Ft
Balatonfűzfőn Családi Ház / Villa Eladó! Veszprém megyében, Balatonfűzfőn, 659 nm-es telken 350 nm-es ház/villa eladó! A város Budapesttől kicsivel több, mint egy óra az autópályán, Székesfehérvár 40 [tovább...]
Balatonfűzfőn Családi Ház / Villa Eladó! Veszprém megyében, Balatonfűzfőn, 659 nm-es telke [tovább...]

Kiemelt helyen a balatonfűzfői ingatlanpiac

A római korig visszanyúló történelemmel rendelkező Balatonfűzfő, a magyar tenger északkeleti csücskében, közvetlenül a Fűzfői-öböl partján terül el. Felépítését tekintve igen sok részre tagolható, ugyanis több céllal és eltérő időkben keletkeztek az itt található régiók. A tó északi partján végigfutó 71-es főút szeli keresztül, de ezen kívül megközelíthető még a 72-es főútról, valamint a 7213-as és 7216-os utakról is. Bár vasútállomással szintén rendelkezik, de a hosszabb távon közlekedő járatok némelyike nem áll meg, amit érdemes figyelembe venni.

Balatonfűzfő több nevezetességgel büszkélkedhet, amilyen a Jézus Szíve római-katolikus templom, a Balaton uszoda, Balatoni BOB, Fövenyfürdő. Kikötővel és parti sétánnyal szintén rendelkezik. Gyakran látogatott település, ami nagyon kellemes környezettel várja a turistákat, békés életre vágyókat. A fejlődésének köszönhetően találhatók is kiváló áron megvásárolható családi ingatlanok, amik biztos alapot nyújtanak mindenkinek, aki békés élete vágyik. Ha Ön is ezen személyek közé tartozik, akkor ragadja meg azt, amit Balatonfűzfő kínál.