fbpx

Ingatlanok listája: Badacsonytördemic

Hasonlítsd össze az ingatlanokat

Eladott

Badacsony-hegy lábánál, Badacsonytördemicen ...

120.000.000 Ft
Badacsony-hegy lábánál, Badacsonytördemicen 600nm-es panzió és étterem 1047nm-es telken a Balatontól 2km-re eladó! Badacsonytördemic, a Badacsony északnyugati lábánál fekvő hangulatos kis település. M [tovább...]
Badacsony-hegy lábánál, Badacsonytördemicen 600nm-es panzió és étterem 1047nm-es telken a [tovább...]

Igazán barátságos vidék Badacsonytördemic

 

Közvetlenül a Balaton-felvidéki Nemzeti Park mellett terül el Badacsonytördemic. A kis község a badacsonyi borvidék részét képezi. Lakói nagyobbrészt a szőlőtermesztésből, borkészítésből, valamint az idegenforgalomból élnek. A környéken nagyon sok látnivaló található.

Fantasztikus kilátás nyílik a magyar tengerre, valamint egyedi kirándulóhelyek tekinthetők meg. Badacsonytördemic megközelíthetősége több formában megoldható. Keresztülhalad rajta a 71-es főút, valamint a Székesfehérvár–Tapolca-vasútvonal. Az 1000 fő alatti település nagyon barátságos és családias közösséget alkot. Megéri ide letelepedni a pihenni vágyóknak. Több nevezetessége is van, amilyen a Turul-szobor, Bazaltorgonák, Rodostó-ház. Ezen kívül áthalad rajt az Országos Kéktúra útvonala.

Minden év augusztusában megszervezésre kerül az Ignác-napi búcsú. Badacsonytördemic egy valódi kis ékszerdoboz a balatoni településeknek. Érdemes ide személyesen ellátogatni és amennyiben megdobogtatja szívét a környék, akkor attól soha többé nem kell megválnia. Válasszon itt egy kellemes fekvésű ingatlant és költözzön be minél hamarabb.