fbpx

Ingatlanok listája: Alsóörs

Hasonlítsd össze az ingatlanokat

Eladó

Alsóörs határában 4017nm-es telek eladó!

69.000.000 Ft
Alsóörs külterületén, Alsóörs közvetlen határában, város táblától 150m-re, vízparttól (nádastól) 150m-re 4017nm-es Zártkert eladó (2 külön HRSZ számú telek). A telek fölött, mellett már belterület tal [tovább...]
Alsóörs külterületén, Alsóörs közvetlen határában, város táblától 150m-re, vízparttól (nád [tovább...]

Alsóörs ingatlanok terén sem okoz csalódást

A Veszprém-megyében található Alsóörs egy igen békés kis település. Közvetlen szomszédjai Felsőörs, Lovas, Paloznak. A Balatonra közvetlen kijárattal rendelkező agglomeráció az elmúlt években hatalmas lendültetett kapott a fejlődés tekintetében.

Sokat jelent, hogy az Alsóörs ingatlanok építése szárnyra kapott. A közelben lévő Veszprém városával való szoros együttműködés és a 7219-es úton való közvetlen összeköttetés révén kifejezetten keresett vidék, amit a turisták rendkívülien kedvelnek. A településen belül több nevezetes épület, emlékmű, szobor és kilátó található, ami egyúttal az Alsóörs ingatlanok értékét is felviszi.

További előny, hogy a főváros alig egy óra alatt elérhető autóval. Tömegközlekedés tekintetében csak autóbusz vehető igénybe, mivel a vasútvonal megszűnt. Az Alsóörs ingatlanok a környék növekvő figyelme miatt, valamint az egyedi természeti értékek jelenlétében egyértelműen remek befektetést képviselnek. Ha szeretne egy igazán jó üzletet kötni, akkor jobban teszi, ha nem szalasztja el az alkalmat. Teremtse meg a jövőjét egy barátságos és békés környezetben.