fbpx
Keresési eredményeid

Hogyan legyen lakásból házad?

Írta Griecs Krisztián on 2019.03.13.
| Blog
| 0

Otthon családosoknak

A következő írásom, főként családoknak szól. Biztosan sokan ismernek majd most magukra ebben a pár mondatban.

Tehát adott egy pár, akik összeházasodnak, egy két szobás lakás általában ekkor tökéletesen megfelel. Majd jön az első gyerkőc, amikor még éppen el lehet férni a lakásban, majd a másodikat terveznénk, ekkor rájövünk, hogy ez a lakás már kicsi lesz, és ilyenkor vágyódunk egy házra.

Na, de hogyan is fogjunk bele?! Hogy is csináljuk, hogy a régit eladjuk, de az új még nincs meg? Hova menjünk, ha eladtuk jelenlegi ingatlant, de még nem találtuk meg álmaink, otthonát? Mi alapján kell ingatlant nézni? Honnan legyen önerő? Ezek mind nagyon gyakori kérdések, és sajnos ezek miatt elengedjünk, azt hogy egy szépséges házunk legyen, ahol mindenkinek van saját szobája, tágas nappali konyhával,na és persze az udvar.

Ezekre a kérdésekre, van válasz és természetesen megoldás,csak a megfelelő helyen kell kérni. Kérj, ingyenes állapotfelmérést jelenlegiingatlanodra, vagy épp javaslatot újra, milyen pályázati lehetőségek vagy éppállami támogatásokra vagy jogosult, és a legfontosabb a különbözetet, esetleghitel formájában hol veheted igénybe a legkedvezőbb feltételekkel.

Bodor Krisztina

Telefonszám: +36 (70) 615 – 7085
E-mail cím: bodor.k89@gmail.com